En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les plantes assecant-se a la masia de la Bisbal d'Empordà. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut nou persones i requisat dues armes de foc i una defensa elèctrica en el desmantellament d'un cultiu de marihuana, en una masia de la Bisbal d'Empordà.

L'operatiu policial, que va comptar amb la col·laboració de la Policia Local, es va fer el 13 de novembre.

La unitat d'investigació dels Mossos de la Bisbal d'Empordà tenia sospites que al soterrani de la casa i en una estança annexa s'hi estava cultivant marihuana. Un cop a dins, els agents es van trobar amb 54,5 quilos de cabdells de marihuana i uns 2.000 testos amb restes vegetals i terra.

A més, els agents també van emportar-se ventiladors, diversos aparells d'aire condicionat, humidificadors i dues centrifugadores, necessaris per fer créixer la droga.

A més, el rec de les plantes es feia amb una instal·lació d'un dipòsit de 1.000 litres d'aigua i dues depuradores que hi havia en una de les estances. Els Mossos també van comprovar que els sospitosos havien punxat la llum i que havien defraudat més de 23.000 euros en electricitat.

Per tot plegat es van detenir sis homes i una dona que estaven a la masia i, posteriorment, els agents van arrestar dos homes més en una altra zona de la Bisbal d'Empordà.

Un cop a les dependències policials, cinc dels arrestats van quedar en llibertat a l'espera de ser requerits pel jutjat de guàrdia, mentre que quatre més que tenien antecedents van passar a disposició del jutjat de guàrdia de la Bisbal el dia 15 de novembre.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS