En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un policia local de Llagostera que estava fora de servei ha detingut un lladre quan intentava fugir dels Mossos d'Esquadra, després d'entrar a robar en una casa a Lloret de Mar. Tot plegat va passar el divendres 17 de novembre.

Pels volts de les nou del vespre, el policia estava passejant per la localitat selvatana quan va veure el sospitós saltar un mur i comprovar les finestres i portes d'un habitatge amb una llanterna.

L'agent fora de servei va avisar el 112 i aleshores va sentir un fort soroll i va comprovar com l'arrestat entrava a dins de la casa per una de les portes.

Pocs minuts després van arribar els Mossos d'Esquadra per detenir l'home que es va amagar dels agents darrere d'una escala.

Quan els Mossos el van trobar l'home va empentar un policia -sense provocar-li ferides- i va sortir corrent de la finca en direcció a la platja de Lloret de Mar. Va ser en aquell moment que el policia local de Llagostera, que es trobava a l'exterior de l'habitatge va retenir el sospitós, amb l'ajuda d'un altre ciutadà que passava per allà.

Finalment, els Mossos van arribar i van completar la detenció de l'home que ha ingressat a presó, després de passar a disposició judicial. L'arrestat compta amb nombrosos antecedents.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS