En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La plantació intervinguda per la Policia Nacional a Maçanet de la Selva. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informa la Policia Nacional, gràcies a la col·laboració ciutadana van saber que, en un habitatge de Maçanet de la Selva, hi havia un tràfec constant de persones i vehicles fent activitats sospitoses.

A més, també van detectat problemes per sobrecàrregues elèctriques que podia indicar que hi havia la llum punxada.

La investigació policial va permetre determinar que un presumpte grup criminal estava cultivant marihuana a l'interior de l'habitatge, utilitzant fertilitzant per accelerar el creixement de les plantes i augmentar el percentatge de THC.

Quan els agents van fer l'entrada i escorcoll del domicili, no van trobar ningú a dins. Per això, van muntar un dispositiu policial per localitzar els sospitosos. Així, van veure un vehicle circulant a gran velocitat amb dos individus a bord, que es dirigien cap a la casa.

Després de veure'ls entrar a l'habitatge, els agents es van acostar, es van identificar i els van donar l'alto. Els dos homes van emprendre la fugida.

Un d'ells va envestir els agents amb el cotxe, lesionant dos policies. Amb el cotxe, va fer cas omís a les ordres per aturar-se i va emprendre la marxa a gran velocitat. Durant la fugida, va xocar amb un vehicle que hi havia aparcat al carrer, desplaçant-lo més de deu metres i obstaculitzant així les persecució.

Al segon sospitós el van poder interceptar i detenir quan intentava pujar al cotxe. Aleshores, va forcejar amb els agents i un dels policies, que el va aconseguir immobilitzar, va resultat ferit.

L'operatiu s'ha saldat amb el comís de 793 plantes de marihuana. La investigació apunta que l'energia defraudada puja a 64.207,43 euros.

El detingut, que està al país en situació irregular, està en llibertat amb mesures cautelars a l'espera de judici.

Vota el número 1

Pel 10 de maig

COL·LABORADORS