En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Generalitat ha decidit tornar a fer obligatòria la mascareta als centres sanitaris arran de l’important increment dels virus respiratoris en les últimes setmanes.

Després que ho hagi anunciat la Generalitat Valenciana, el Govern català també farà una resolució en el mateix sentit, que s’enviarà a tots els centres sanitaris i es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha publicat a la xarxa X: “L'increment de virus respiratoris ens ha dut a decidir que a Catalunya la mascareta sigui obligatòria als centres sanitaris. Agraeixo la tasca dels professionals en aquest moments d'incidència del virus de la grip i afeccions respiratòries”.

Salut també ha explicat que en la reunió del proper dilluns del ple extraordinari del Consell Interterritorial del Sistema de Salut, a la qual assistirà la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, demanarà que l'Estat torni a permetre les baixes automàtiques i les declaracions responsables d'absència, figures que ja van funcionar durant la covid en el marc de l'estat d'alarma, i que s'han de regular al conjunt estatal.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS