En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els Mossos d'Esquadra reunits amb representants del Bisbat de Girona per valorar les incidències en temples de la diòcesi. / Foto: Bisbat de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El nombre d'incidències i robatoris en les esglésies i ermites del Bisbat de Girona s'ha reduït a set al llarg del 2023. Això significa 5 menys que en el mateix període que l'any anterior.

Així ho ha anunciat la diòcesi aquest dijous després de reunir-se amb els Mossos d'Esquadra i fer balanç de la campanya.

El Bisbat recorda que hi ha més de 1.100 temples al territori i que tots ells formen part del pla de prevenció de robatoris que té en actiu el cos de seguretat i el Bisbat de Girona des del 2010.

En més d'una dècada el dispositiu ha permès reduir notablement les incidències registrades gràcies a la comunicació fluïda entre les comissaries i els arxiprestats.

En la trobada, el Bisbat ha valorat positivament l'assessorament i els consells de seguretat que donen els agents a les parròquies per evitar noves estafes.

A la trobada hi van participar, per part del Bisbat, l’administrador diocesà, Mn. Lluís Suñer, i el delegat de Mitjans de Comunicació, Xavier Roca; i per part dels Mossos, la comissària en cap de la Regió Policial de Girona, Sílvia Catà, i la sotsinspectora Rosa Negre.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS