En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera i la Biblioteca Julià Cutiller ja han convocat el Concurs Literari Sant Jordi, aquest 2024 la seva 29a edició.

El concurs té per objectiu promoure la creació literària en llengua catalana i fomentar la lectura i l’escriptura.

Com sempre hi haurà un 3 categories: infantil (A, B i C), juvenil (A, B i C) i la categoria única d’adult.

Pel que fa a la categoria Infantil a l’apartat “A” (Cicle inicial) s’haurà de presentar un conte il·lustrat. A l’apartat “B” (Cicle mitjà) hi ha dues opcions, un conte il·lustrat o una poesia il·lustrada i a l’apartat “C” es pot presentar o bé una narració o una poesia. Els premis son un lot de llibres.

A la categoria Juvenil s’hi ha de presentar una narració i la participació es divideix en tres apartats “A” (1r cicle d’ESO), “B” (2n cicle d’ESO) i “C” (nascuts els anys 2006 i 2007). Els premis son un val per valor de 150€ per a la compra de llibres.

A la categoria Adult s’hi poden presentar els majors de 18 anys i el treball que s’hi ha de presentar serà una narració. Els participants a aquesta categoria no poden haver estat premiats en les darreres 5 edicions del Concurs Literari Sant Jordi de Llagostera. El premi son 600€.

Els treballs es poden presentar fins a l’1 de març a la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera. Els guanyadors es donaran a conèixer en els actes de la Diada de Sant Jordi.

Les bases del concurs es poden consultar AQUí.

D’altra banda també s’ha convocat un any més el Concurs de punts de llibre, aquest 2024 la 23a edició. Un concurs adreçat a infants de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Els premis s’emportaran un lot de llibres i una inscripció gratuïta a un trimestre de qualsevol dels cursos que imparteix l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol de Llagostera. També es faran diverses còpies dels punts de llibre guanyadors i es repartiran a la Biblioteca.

Els punts de llibre es poden presentar fins a l’1 de març a la Biblioteca Julià Cutiller i els guanyadors es donaran a conèixer dins dels actes de la Diada de Sant Jordi.

Pots consultar les bases AQUí.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS