En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat aquest divendres la resolució que fa efectiva l'entrada en fase d'emergència per sequera. Llagsotera és un dels 202 municipis catalans afectats.

Amb l'entrada en fase d'emergència, la dotació d'aigua per habitant i dia a 200 litres on també s’hi inclou les activitats econòmiques i comercials, la restricció d'un 80% als usos agrícoles, d'un 25% en els usos industrials i d'un 25% en els recreatius.

Tampoc es pot rentar cap tipus de vehicle. Només es pot realitzar en establiments comercials on hi hagi recirculació d’aigua. Les restriccions tampoc permeten la neteja dels carrers, paviments, façanes i similars amb aigua potable.

Pel que fa al reg de jardins i zones verdes també queda prohibit el reg, només es poden regar els arbres amb aigua regenerada o freàtica. Els horts tampoc es poden regar amb aigua potable.

En quan a les piscines, queda prohibit omplir-les tant parcial com total.

Des de l’Ajuntament de Llagostera s’ha informat que a la xarxa municipal d’aigua potable s’hi ha realitzat una baixada de pressió d’aproximadament 0,5 bar per tal de disminuir el consum municipal. També han detallat que s’ha detectat un excés de consum en habitatges domèstics i en breu es notificarà als propietaris d’aquest fet.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS