En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El pati de l'escola Lacustària de Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El pati de l’escola Lacustària de Llagostera s’obrirà un diumenge el mes com a espai públic per a infants, adolescents i famílies.

Des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Llagostera s’ha detallat que de moment serà el diumenge 25 de febrer i el 17 de març de 15.30h a 18.30h i es farà com a prova inicial per saber si la iniciativa funciona.

Si el "pati obert" te bona acollida entre els infants, adolescents i famílies de Llagostera es continuarà amb l’obertura amb més freqüència i també s’adaptarà l’horari depenent de l’estació de l’any.

El pati de l’escola s’obrirà fora del seu horari escolar i l’objectiu és fer-ne ús com a espai inclusiu de joc i d’interrelació comunitària a més de donar una alternativa de lleure a infants, adolescents i famílies per tal que s’exerceixi de manera autònoma en un context segur i de proximitat.

Durant el seu horari d’obertura hi haurà la dinamitzadora juvenil de Llagostera que serà l’encarregada de vetllar pel bon ús de les instal·lacions i també procurar establir dinàmiques de relació entre els assistents.

Vota el número 1

Pel 10 de maig

COL·LABORADORS