En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas, amb la secretària d’Esports, Anna Caula, una representant de l’Uni Girona i altres regidors. / Foto: Ajuntament de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El diumenge 10 de març la ciutat de Girona celebrarà la jornada solidària ‘Juga per les Nenes Valentes’.

Al llarg del dia es faran diverses activitats esportives i a partir del migdia hi haurà concerts, tallers solidaris i animació infantil.

Amb aquestes activitats, els organitzadors demanaran donatius als participants que serviran per finançar projectes d’empoderament de les dones.

Aquell mateix dia es farà la 12a Jornada de l’Esport Femení de Girona, amb diverses activitats a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba, a la llera del riu Onyar i la plaça de Catalunya. En total hi haurà 25 disciplines esportives dirigides a totes les edats.

En aquesta jornada hi participarà l’equip de ‘Nenes Valentes’, un club de bàsquet del camp de refugiats de Xàtiva, al Líban, que són les protagonistes del llibre que ha escrit la periodista Txell Freixas, ‘Aliades’.

La diada es tancarà amb el partit que disputarà l’Uni Girona i el Perfumerias Avenida. A la mitja part de l’enfrontament l’equip de ‘Nenes Valentes’ sortirà a la pista per rebre el reconeixement del públic.

La jornada forma part de la campanya ‘Nenes Valentes’ que Abacus va iniciar aquest Nadal. A través de donacions solidàries ja s’han recaptat més de 100.000 euros que també es donarà a l’equip de bàsquet. La jornada també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, l’Uni Girona i la Federació Catalana de Basquetbol.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS