En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut a cinc persones en un operatiu per evitar una ocupació d'un pis a Salt. Els fets es van produir ahir dijous.

L'enfrontament va deixar també dos agents ferits.

Els Mossos van rebre l'avís per part d'una empresa de seguretat privada que gestiona l'alarma de l'immoble que s'havia ocupat el pis situat al carrer de Francesc Macià. Un cop al lloc dels fets, els agents van estar mediant amb les tres dones i els dos menors que hi havia a dins del domicili, per tal que l'abandonessin.

Els policies van posar en contacte els ocupants amb els serveis socials de l'Ajuntament i, després d'una hora i mitja, van aconseguir que abandonessin el pis.

Quan ja eren fora va ser quan es van presentar familiars de les persones que intentaven ocupar el domicili i van enfrontar-se amb els Mossos. De fet, dos agents van patir erosions i luxacions pels cops dels familiars que van aparèixer i que pretenien tornar a entrar a l'immoble que acabaven d’abandonar les tres dones i els dos menors. Va ser aleshores quan van actuar els agents de l’ARRO dels Mossos que van rebre el suport de la Policia Local de Salt i van acabar detenint quatre homes de 18, 21, 24 i 35 anys.

A més, els Mossos van detenir també la dona que hi havia dins del pis i que té 18 anys. A banda, es van denunciar les altres dues dones que hi havia al pis, perquè hi havia desperfectes com l’alarma trencada o la porta feta malbé.

Dels cinc detinguts, que han de passar a disposició judicial, només l’home de 24 anys té antecedents.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS