En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La consellera d’Economia, Natàlia Mas. / Foto: Lourdes Casademont (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

No tenir caixer al poble és un problema per a milers de veïns, que es veuen obligats a desplaçar-se fins al municipi més pròxim amb caixer per fer gestions bancàries.

En alguns casos, aquest desplaçament és superior a la mitja hora de trajecte en cotxe. Un problema que ara la Generalitat vol solucionar amb una xarxa d’oficines mòbils que ha presentat la consellera d’Economia, Natàlia Mas. 

El servei es posarà en marxa a partir de setembre i costarà 900.000 euros. La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, ha explicat que consistirà en una furgoneta que es desplaçarà als municipis.

"Tots els municipis de Catalunya tindran els serveis, més de la meitat no els tenen i pensem que és una qüestió que calia revertir", ha afirmat la consellera d'Economia, Natàlia Mas, que ha qualificat el projecte "d'innovador".

El servei es farà un o dos cops al mes i comptarà amb un treballador que oferirà servei personalitzat. El Departament d'Economia i Hisenda ha adjudicat el servei a CaixaBank i Caixa Enginyers. La primera aportarà l'atenció personalitzada a 503 municipis d'arreu de Catalunya, distribuïts en 41 comarques, i la segona, a 313 de 24 comarques. Amb aquesta xarxa d'oficines, la Generalitat fa un pas per garantir l'accés a tots els serveis que es poden trobar a una oficina bancària als 307.553 ciutadans dels 503 municipis que actualment no tenen sucursal bancària.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS