En directe: Informatiu local i comarcal + Agenda local

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La delegació gironina del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona han desvetllat els finalistes als premis Carles Rahola de Comunicació Local.

Un total de 22 treballs es disputen els guardons en les 7 categories.

En la de millor treball en premsa, el jurat ha escollit quatre finalistes. Es tracta de dos reportatges publicats a La Mira i dos més del Diari de Girona i El Punt Avui.

En la categoria de millor treball de ràdio, els treballs de Ràdio Capital, els pòdcasts de La comarca d'Olot, Girona FM i un programa de Josep Plazas i Josep Guardiola es disputen el premi.

En televisió, hi tres treballs. Un de Televisió de Girona, un altre de Televisió del Ripollès i un d'Esport3.

La millor fotografia en premsa, se la disputen David Aparicio, Dolors Gibert, Jordi Ribot i Toni Vilchez.

En la categoria de millor projecte de comunicació periodística, ho ha dos finalistes: Almudena Montaño i un treball d'Àngel Madrià i Josep Playà sobre Dalí.

En l'apartat de millor informació digital, el jurat ha seleccionat dos finalistes. Un documental produït per l'Ajuntament de Blanes que es pot veure a Youtube de Dolors Gordils i Jaume Ginestà i un bloc de l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya de Teresa Turiera-Puigbò Bergadà i Neus Aldeguer Turiera-Puigbò.

Finalment, en la millor iniciativa de comunicació institucional, hi ha tres treballs finalistes. Es tracta de Glam Cooperativa de Comunicació i Disseny; Maite Oliva i Tino Soriano.

Pel que fa a la beca dels Premis Carles Rahola, convocada per l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i la Diputació de Girona, els finalistes són, de nou, el treball d'Almudena Montaño, Carlus Gay, Anna Teixidor i Mateu Ciurana.

El nom dels guanyadors, i també dels membres del jurat, es farà públic durant l’acte de lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que tindrà lloc el proper dijous 29 de febrer a l'Auditori de Girona.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS