En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per haver atracat a 3 persones en només dues setmanes a Girona i Salt. L'home té 24 anys i té antecedents.

El primer dels robatoris amb violència va ser el 27 de gener a quatre de tres de la matinada. El jove va abordar la víctima en el portal d'un habitatge de Girona, li va robar el mòbil i la va obligar a anar fins a un caixer per treure 1.000 euros.

Una setmana més tard, el 2 de febrer, el lladre va tornar a atracar una persona de matinada. En aquesta ocasió va ser a l'aparcament de la Copa i va empentar la víctima i la va intimidar verbalment. En aquest cas li va agafar el mòbil, el rellotge i la cartera. Amb la targeta que hi havia dins va fer quatre compres de menys de 20 euros.

L'últim robatori amb violència va ser a la sortida d'una discoteca de Salt, pels volts de les sis del mató del dissabte 10 de febrer. En aquest cas, va acorralar la víctima, la va immobilitzar i escorcollar. L'agressor va trencar-li la jaqueta i com que no trobava objectes de valor, va obligar la víctima a fer-li dos bizums amb un import de 664 euros.

Deu dies després d'aquest últim robatori, els Mossos d'Esquadra van trobar l'home i va quedar detingut per tres robatoris amb violència i intimidació, un delicte de detenció il·legal per haver immobilitzat la tercera víctima i un delicte d'estafa bancària lleu.

En el moment de la detenció, la policia catalana va trobar que l'home portava el mòbil que havia robat en el segon atracament i el van retornar al seu legítim propietari.

La investigació no es dona per tancada i els Mossos estudien si aquest podria ser l'autor d'altres robatoris que s'assemblen molt als tres atracaments.

El detingut va passar a disposició judicial el 22 de febrer i el jutjat en funcions de guàrdia de Girona ha decretat presó provisional.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS