En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els xàfecs d'ahir dilluns van deixar un màxim de 88,1 litres per metre quadrat a Calonge i de 43,9 a Castell d'Aro, segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat).

En línies generals, es van registrat fins a 30 litres per metre quadrat en zones de l'Empordà, el Gironès i la Selva.

Algunes de les xifres més destacades són els 36,4 litres per metre quadrat de Cadaqués, els 35,7 de Santa Coloma de Farners o els 34,8 de Cassà de la Selva.

D'altra banda, aquest dimarts, Protecció Civil ha activat en fase d'alerta el Pla territorial de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) pel fort onatge previst al nord de la Costa Brava entre aquesta tarda i dimecres. Es preveuen onades superiors als 2,5 metres, especialment al Cap de Creus i al Cap de Begur. La direcció de l'onatge serà de component nord i hi haurà mar de fons.

Davant d'aquestes previsions, Protecció Civil ha demanat extremar la prudència si es fan activitats als litoral i respectar els tancaments d'accés que es facin. D'altra banda, es manté en fase d'alerta el pla Ventcat per fortes ventades. Les ratxes poden superar els 90 kilòmetres per hora a diverses comarques del país tant aquest dimarts com dimecres.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS