En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels jeroglífics del joc "Endevina-la".

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El joc de la llengua catalana “Endevina-la” arriba als comerços de Llagostera del 4 de març al 2 d’abril.

Una campanya promoguda pel Servei Comarcal de Català del Gironès que vol fomentar la llengua catalana entre tota la ciutadania.

A Llagostera hi participen un total de 22 establiments comercials de la Unió de Botiguers. Tots ells mostraran un cartell amb un jeroglífic. Per participar-hi caldrà escanejar un codi QR que es troba imprès al cartell i el qual permet accedir a un formulari que caldrà omplir.

Fent ruta pels diversos establiments que hi participen i quants més codis escanejats, més oportunitats de guanyar un dels premis d’aquest joc.

Hi ha dues categories, una d’infantil per a menors de 14 anys i una per a majors de 14 anys i amb tres premis per a cada categoria. Pel que fa a la categoria infantil es donarà un lot de material educatiu i a la categoria d’adults hi haurà un llibre i una targeta regal per valor de 25€ per gastar als establiments de la Unió de Botiguers de Llagostera.

Pel que fa als establiments llagosterencs que participen a “Endevina-la” son: Joieria Català, Drogueria i Ferreteria Firgola, Embotits i Carns J&V Miquel, Agrobotiga i Taller Brugulat, Renault Ramon Gurnés, Carns Agustí, Paula Nuell Fotografia, La Nova Barberia, Farmàcia Joan Saurí, Ananda Beauty Centre d’Estètica, Llibreria Sureda, Òptica Milent, Gestrònica, Can Madí, Spar Llagostera, Carns Codina, Farmàcia Dolors Coll, Clínica Dental Lacustària, Informàtica Llagostera, La Natura, Peixetaria Rosa, Calçats Llinàs.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS