En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van passar la matinada del 16 de març, quan un home hauria entrat en un restaurant de Verges forçant la finestra de la planta baixa.

Una vegada dins es va emportar 700 euros en monedes, uns auriculars sense fils i 100 bitllets d'un dòlar. També va agafar diverses ampolles del local.

L'home va fugir amb un vehicle que també havia robat del carrer de l'Empordà d'aquesta mateixa població, a 200 metres de l'establiment.

El propietari del cotxe robat va denunciar els fets. També va avisar de la sostracció d'una caixa amb un monitor de visualització industrial d'ús professional que hi havia a dins del vehicle.

Al migdia del mateix dia 16 de març, la Policia Municipal de Girona va veure com el cotxe robat s'estampava amb un arbre i dues senyals a la rotonda de la Vila de Perpinyà de la capital gironina. Els agents van veure com el conductor fugia corrent. A dins del vehicle van trobar-hi una gran quantitat de monedes i les ampolles robades del restaurant.

Els Mossos d'Esquadra investigaven si el lladre del robatori al restaurant de Verges i el del cotxe era el mateix i finalment la Policia Municipal de Girona els va aportar la informació de l'accident, que va permetre confirmar les sospites. Per això, dimarts els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir l'home, de 21 anys i amb nombrosos antecedents, i ahir dimecres va passar a disposició judicial.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS