En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El mural feminista de Llagostera amb les noves pintades masclistes. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El mural feminista ubicat a la paret de la pista de la zona esportiva de Llagostera ha rebut de nou un atac. Aquesta no és la primera vegada que apareixen pintades masclistes i homòfogs, com també diversos danys al mural.

De fet ja s’ha hagut de repintar en diverses ocasions, l’última aquest mateix mes de març.

Tots els grups a l’Ajuntament de Llagostera (Junts per Llagostera, ERC, CUP-Alternativa per Llagostera i el PSC) a través d’un comunicat publicat al web del consistori condemnen aquest nou atac.

Segons detallen “lluny de tractar-se d’una bretolada, lamentablement estem davant d’un comportament intolerable que xoca frontalment amb els valors d’una societat que defensa la igualtat, la convivència i els drets de les persones”. Des del consistori es detalla que els fets ja han estat posats en coneixement de la Policia Local de Llagostera i remarquen que seran perseguits.

Aquest mural és obra de l’artista Marta Bellvehí conjuntament amb el Grup Lila de l’Espai Jove Ca La Viudi de Llagostera i es va pintar el passat 2023 en motiu dels actes del 8 de març.

Des de l’Àrea de Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Llagostera es fa una crida a denunciar aquest tipus d’actes i s’ha informat que el dimecres 27 de març de 18h a 20h es repintarà el mural.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS