En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 35 i 37 anys per entrar a robar a tres cases d'una mateixa urbanització a Calonge.

El primer dels robatoris es va produir entre les 7 de la tarda i les 10 de la nit del 9 de març, quan els Mossos van rebre l'avís que els lladres havien entrat a una casa forçant una finestra. De dins, els dos sospitosos es van emportar un rellotge i un ordinador i van marxar del lloc dels fets.

La segona vegada que van actuar va ser al cap d'una setmana, el 15 de març, també a la mateixa urbanització. En aquest cas van intentar accedir a una altra casa a través del jardí, però no ho van aconseguir i van acabar marxant. Lluny de desistir, però, els dos homes van intentar entrar en un altre domicili una estona més tard.

En aquest cas sí que van poder entrar a dins forçant la porta d’entrada. Un cop a l’interior de l’habitatge, van aprofitar per emportar-se unes ulleres i una ronyonera. Arran d’aquests fets, els Mossos i la Policia Local de Calonge van iniciar una investigació que va permetre identificar els sospitosos.

El dijous 21 de març van localitzar-los vigilant unes cases de la mateixa urbanització on havien entrat.

Va ser en aquell moment que els agents van intervenir i els van escorcollar i els hi van intervenir tapaboques, guants, gorres i tornavisos. En el moment d’identificar-los, els policies van comprovar que es tractava dels mateixos homes que apareixien a les imatges de les càmeres de seguretat de les cases que havien patit robatoris.

Per tot plegat, els Mossos van detenir els sospitosos que han passat a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS