En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Promogut pel servei d’Educació en el marc d’Educació 360, aquest proper diumenge 14 d’abril es celebra “Enforma’t, festival d’aprenentatges” a Llagostera.

Serà un tast de les propostes i activitats educatives i lúdiques que ofereixen fora de l’escola les entitats locals, les empreses privades i el mateix Ajuntament de Llagostera, tant per infants, joves i adults.

Es proporcionarà als assistents la informació sobre les actuals propostes de la xarxa d’agents educatius de Llagostera per tal que puguin provar-les i descobrir les que més els interessin.

L’Enformat, festival d’aprenentatges, es farà a la zona esportiva del municipi, en concret a la Plaça Narcís Casas, al Parc de l’U d’Octubre i al Pavelló Municipal d’Esports de 10h a 14h.

Hi participaran una trentena d’entitats, empreses i serveis municipals que donaran a conèixer les seves propostes pel foment de l’aprenentatge i per dotar de competències la població de Llagostera.

Durant la jornada, també s’han programat diverses activitats com exhibicions d’arts marcials, actuacions del Club Patinatge de Llagostera, classe oberta de Taekwondo, bàsquet, master class de BMX i scooter, actuació de l’Escola de Música i de Dansa, ball de gegants, entre d’altres.

Segons ha detallat la regidora d’Educació, Irene Miquel, “L’Enforma’t té per objectiu conèixer i identificar les competències que es treballen actualment al municipi, i que des de l’Ajuntament es pugui detectar si n’hi ha que no s’estan oferint, i alhora recollir interessos de les famílies per treballar conjuntament amb entitats i empreses per oferir-les en un futur”.

Es pot consultar tota la programació i les entitats i empreses participants AQUí.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS