En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Coincidint amb la celebració de l'Enforma't, Festival d'Aprenentatges el passat diumenge, l'Ajuntament de Llagostera ha fet pública una Guia de casals d'estiu al municipi.

Aquesta recull tota l'oferta de casals d'estiu disponibles a Llagostera, facilitant la tria a les famílies interessades. La iniciativa forma part de les accions d'Educació 360, integrades dins del Pla educatiu de Llagostera.

L'objectiu d'aquesta acció és assegurar que infants i joves gaudeixin d'un estiu enriquidor amb propostes que fomentin competències transversals essencials per al seu futur desenvolupament.

En total s'ofereixen per aquest estiu 6 casals, organitzats des de l'Ajuntament de Llagostera, empreses privades i entitats. La guia es pot consultar des del web de l'Ajuntament de Llagostera.

D'altra banda, per garantir l'accés a l'educació en el lleure, l'àrea d'Acció Social ha impulsat una línia d'ajuts destinats a activitats d'estiu. El termini per poder presentar les sol·licituds és del 22 d'abril al 3 de maig. Les bases es poden consultar al web del consistori

Segons es detalla des del consistori, es treballa per garantir l'equitat i la igualtat d'oportunitats per a tots els infants del municipi, facilitant l'accés a activitats educatives i recreatives durant les vacances estivals.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS