En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els alumnes participants al PTT a Llagostera. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Llagostera ha iniciat les classes del Pla de Transició al Treball (PTT) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i ès la primera vegada que el municipi en disposa d’un.


El PTT amb el perfil professional d’auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics compte actualment amb 12 joves matriculats d’entre 16 i 21 anys, que no disposen del graduat en educació secundària obligatòria i volen formar-se en una professió. D’aquests, 8 són de Llagostera i la resta de poblacions veïnes.

L’Ajuntament de Llagostera va sol·licitar el Pla de Transició de Treball, emmarcat dins les accions d’inserció laboral i de formació i del projecte Llagostera 3.0, que va posar-se en marxa durant el curs 2017-2018.

Des del Pla de Transició al Treball a Llagostera s’ofereix: formació professional de muntatge i manteniment de sistemes i components i instal·lació de xarxes per a la transmissió de dades, l’aprenentatge a l’entorn laboral mitjançant 180 hores de pràctiques en diverses empreses del sector, assessorament i un pla d’atenció personalitzat, orientació i recursos per a la inserció laboral i educativa.

La formació d’auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics es dur a terme a les aules del centre cultural Casa de les Vídues de Llagostera, situat a la plaça Llibertat.

A data d’avui encara queden algunes places disponibles. Els interessats cal que es posin en contacte amb els responsables del Centre Cultural Casa de les Vídues trucant al 972 83 19 95.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS