En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Peixos de la llotja de Palamós. / Foto: Consell Comarcal del Baix Empordà

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell Comarcal del Baix Empordà impulsa un estudi per conèixer el consum de peix entre els alumnes de secundària de la comarca.

Ho fa en el marc del projecte 'Parlem de Peix. Divulgació i sensibilització de peix a les escoles i famílies" de la comarca dels Ajuts Territoris Pesquers del Galp Costa Brava 2024.

L'objectiu de la iniciativa és conèixer els hàbits d'alimentació vinculats al consum de peix, així com el coneixement de les espècies del litoral entre els joves.

La proposta compta amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Empordà, que ha fet arribar l'enquesta a tots els centres de secundària.

L'enquesta inclou preguntes com amb quina regularitat consumeixen peix, si coneixen els beneficis nutricionals o si han participat mai en una activitat relacionada amb el peix i la pesca del Baix Empordà, entre altres.

Un cop rebin les respostes, es farà el buidatge de les dades per tal de disposar d’informació que ens permeti impulsar projectes futurs relacionats amb la temàtica i enfocats a aquest sector.

El projecte 'Parlem de Peix. Divulgació i sensibilització de peix a les escoles i famílies del Baix Empordà' engloba altres actuacions com ara debats vinculats amb aquesta temàtica a escoles de primària de la comarca així com la dinamització d'activitats i d'equips de menjador escolar, entre altres.