En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El secretari de l'Associació d'Amics de la Natura de Cadaqués, David Tibau, mostrant la zona on es preveu aixecar la nova urbanització. / Foto: Gemma Tubert (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'entitat SOS Costa Brava es va constituir fa dos mesos i mig. Des d'aleshores, han denunciat onze "nyaps urbanístics" a la Costa Brava i en sis d'ells han presentat recursos.

La intenció és intentar aturar la resta abans de les festes de Nadal. A hores d'ara, els casos que porten sumen uns 60.000 euros en despeses.

"Perquè la Costa Brava pugui disposar d'un model territorial sostenible, caldrà pressionar amb molta fermesa ajuntaments i la Generalitat", insisteixen des de l'entitat.

Per això, fan una crida per aconseguir suports a través d'una recollida de signatures al web ( www.soscostabrava.cat ) i a aconseguir donatius que els ajudin a finançar les despeses jurídiques d'aquests processos.

La campanya que han posat en marxa rep el nom de #SangBrava i compta amb set vídeos que mostren la "transformació" que han patit molts indrets emblemàtics de la Costa Brava. En difondran dos per setmana a través de les xarxes socials i de grups de whatsapp amb l'objectiu que es facin virals.

Vota el número 1

Pel 5 de juny

COL·LABORADORS