En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El primer dels casos va ser el passat 4 de juliol pels volts de les nou del vespre a la zona del barri de Santa Eugènia de Girona.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va veure com tres persones envoltaven un repartidor de menjar, mentre li intentaven robar el patinet.

La víctima es va intentar defensar i, després de forcejar amb ells, va aconseguir escapar. Els tres sospitosos van sortir corrent al veure els agents, però finalment van poder-ne detenir dos. Al tercer dels implicats se'l va arrestar al cap de pocs minuts, gràcies a la col·laboració d'una altra patrulla dels Mossos.

El segon dels fets es va produir un parell d'hores més tard a l'estació de tren de la Renfe de Girona. En aquest cas van ser dues persones les que van agredir un jove i li van robar la bicicleta i el telèfon mòbil. Quan els agents van arribar al lloc , els dos sospitosos ja havien marxat i es va iniciar una recerca. Poca estona més tard, els policies van rebre l'avís per part d'un vigilant de seguretat privada a qui uns joves havien agredit. El vigilant va especificar que el responsable anava amb una bicicleta.

Els agents van fer recerca per la zona fins que es van topar amb dues persones que coincidien amb la descripció tant del jove com del vigilant. Finalment, tots dos van quedar detinguts per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Tots 5 detinguts, tant els del primer fet com els del segon, tenen antecedents i ja han passat a disposició del jutge de guàrdia de Girona.