En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El cartell que anuncia que les dependències de Sant Feliu de Guíxols estan tancades temporalment. / Foto: CSIF

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El sindicat atribueix el tancament temporal del centre d'atenció per la "mala gestió" i una "manca d'organització" dels responsables de l'INSS a Girona.

En un comunicat, el CSIF assegura que la plantilla de la Seguretat Social a Girona està "sota mínims" perquè de les quatre persones que hi treballen, un està de permís i els altres tres estan "malalts".

Segons el sindicat, el centre d'atenció de Sant Feliu de Guíxols, va tancar portes dijous passat i va cancel·lar totes les cites que tenia previstes. Des del CSIF alerten que aquesta no és la primera oficina que es tanca. "Aquest estiu l'oficina de Ripoll va estar tancada tres setmanes i la setmana passada ho va estar la de la Bisbal d'Empordà", afirmen.

"En aquests moments no hi ha ningú que pugui substituir les absències a les oficines comarcals, com passava abans", asseguren des del CSIF. En aquest sentit, diuen que "de moment", els tancaments afecten els centres més petits però que la situació a les de Girona i Figueres "no és molt millor".

"La falta de personal, la mala organització i l'augment de feina, en dissoldre el departament de coordinació, fan que els empleats públics d'aquestes oficines estiguin a punt del col·lapse", insisteixen.