En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'Skatepark de Llagostera, zona on hi ha el punt d'accés Wifi a internet. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El punt Wifi d’accés a internet a la zona de l’Skatepark de Llagostera (davant de l'Institut) ha entrat en funcionament aquesta setmana.

Era una de les 6 propostes que van sorgir de les votacions del procés participatiu del pressupost municipal d’aquest 2018, amb el suport de la Diputació de Girona.

Segons ha explicat el regidor de Joventut i Participació Ciutadana, Robert Montiel, “l’accés és lliure i gratuït però limitat en el temps de connexió per tal d’evitar-ne un ús intensiu que limitaria l’accés d’altres usuaris”.

La connexió a internet està pensada per fer ús de les xarxes socials, enviar correus i navegar per internet de forma puntual”.

Habilitar aquesta xarxa wifi gratuïta a la zona de l’Skatepark, va ser proposada pels alumnes de l’Institut de Llagostera i va sotmetre’s a votació popular on també van sortir guanyadores il·luminar el tram fosc del costat del tanatori, instal·lar una estació meteorològica, potenciar l’àrea comercial del municipi i establir una àrea d’autocaravanes.

D’aquesta manera, els llagosterencs han pogut escollir el destí de 40.000 euros del pressupost municipal.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS