En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ha reservat un any més una partida de 40.000€ del pressupost per a propostes ciutadanes.

Ara, s’ha obert el procés de recollida de les propostes i un cop validades i prioritzades seran sotmeses a votació popular.

Per a participar a aquest procés participatiu, cal omplir el formulari habilitat al web de l’Ajuntament o bé utilitzant la butlleta en format paper que s’enviarà casa per casa en els propers dies. El termini finalitzarà el 18 de gener de 2019.

D’altra banda, des del consistori han explicat que després de la bona acollida de l’any passat, es tornarà a obrir aquest procés participatiu als joves de l’Institut de Llagostera que estan cursant l’ESO per involucrar-los en les dinàmiques de participació.

Segons el regidor de Participació Ciutadana i Joventut, Robert Montiel “La proposta més votada per aquests joves, serà incorporada a la resta de propostes que es sotmetran a la votació final”.

Les propostes per incorporar al pressupost municipal de Llagostera han de ser d’interès públic i tenir visió de poble, ser de competència municipal, respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats, ser viables tècnicament i econòmicament, no poden ser subvencions o ajuts a entitats o col·lectius i cap proposta per si sola pot superar els 40.000€.

Del 18 al 25 gener de 2019 es durà a terme la fase de validació politicotècnica de les propostes i del 26 de gener al 25 de febrer de 2019 es farà la votació popular on els majors de 16 anys podran votar les propostes.

El procés de participació ciutadana, compte el suport de la Diputació de Girona.