En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Es tracta d’un espai de confluència municipalista impulsat pel grup de suport a la CUP i el partit Alternativa per Llagostera, actualment amb un regidor a l’Ajuntament.

Segons expliquen des d’un comunicat, aquesta plataforma vol ser un punt de partida d’una nova manera de fer política a Llagostera, deixant de banda quotes de partits i actuant de manera oberta i participativa en tots els àmbits municipals.

Aquesta nova plataforma, aposta per una manera diferent d’entendre i de fer política.

CUP-ALTERNATIVA (CUP-ALL), te l’objectiu d’arribar a l’alcaldia a Llagostera per fer un gir en les polítiques municipals cap a polítiques d’esquerres amb vessant social, transformadors i en clau republicana.

Segons expliquen, tenen la voluntat d’anar més enllà d’una candidatura municipal amb què concórrer les properes eleccions municipals (maig 2019), essent un lloc de confluència de diferents sensibilitats amb un seguit de convenciments polítics comuns.

Aquesta nova plataforma es presentarà públicament aquest divendres 30 de novembre al Local Social de Llagostera a les 21h. Hi participaran l’exdiputat per la CUP al Parlament de Catalunya i advocat Benet Salellas; la regidora de la CUP-Crida Constituent a l’Ajuntament de Girona i educadora social, Laia Pèlach; i el sindicalista, membre del moviment LGTBIQ i del Comú de Girona, Pau Gálvez.

A més, han elaborat un manifest que es donarà a conèixer en el mateix acte de divendres. Aquest manifest inclou deu punts on es recullen els principis polítics del nou espai de confluència municipalista i el model de poble que volen.

Des de CUP-ALTERNATIVA fan una crida a totes aquelles persones que es puguin sentir identificades amb aquest nou projecte a participar de les assemblees de treball que es durant a terme els properes mesos per definir el programa electoral de les pròximes eleccions municipals.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS