En directe: Informatiu local i comarcal + Agenda local

 Llagostera Ràdio on-line

Eduard Farelo en un instant de l’obra ‘Una Ilíada’. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La programació cultural de Llagostera començarà el dissabte 19 de gener amb la projecció de curtmetratges de Veinàlia Produccions.

Entre la programació destaca el concert final de la gira del grup musical Sotrac (23 de febrer) i la segona edició del Festival Espurnes (18 de maig). 

També hi ha programades les actuacions de diverses companyies i actors de renom com ara Eduard Farelo amb l’obra ‘Una Ilíada’, Roger Pera amb l’espectacle “Quina Feinada” dirigit per Ventura Pons, i el darrer projecte de Marta Montiel i Elies Barberà “No m’oblideu mai”.

Dins les propostes teatrals també hi ha dos espectacles de companyies i actors locals, “Fem tertúlia amb...” dels Amics del Teatre de Llagostera, i “Fuita” dirigida per Encarnita Gonzalez.

Com a novetat, dins la programació s’hi han inclòs tres sortides a Barcelona amb autobús al teatre Poliorama, al Teatre Nacional de Catalunya i al Gran Teatre del Liceu.

Cal destacar també que l’Ajuntament de Llagostera segueix per la seva aposta cinematogràfica amb al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català.

Pots consultar la programació completa AQUÍ.

 

Vota el número 1

Pel 31 de març

COL·LABORADORS