En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Foto de família durant la presentació de "Le Centaure". / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Llagostera, Santa Cristina d’Aro, Castell - Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols acolliran els propers 8, 9 i 10 de febrer “Le Centaure 2019”.

Es tracta de la prova internacional d’orientació nocturna a cavall on els participants hauran de recórrer 100 quilòmetres de nit i sense lluna per camins i corriols dels massissos de les Gavarres i l’Ardenya.

Els genets participants seran de França, Espanya, Anglaterra, Holanda, Itàlia, Catalunya i Rússia, en total en seran una cinquantena. De fet, també hi haurà un participant llagosterenc i que serà en Ricard Grabulosa, de l’equip de Cavall de Mar.

Tots ells, participaran amb els seus cavalls per demostrar les seves habilitats en un traçat desconegut fins el mateix dia de la prova.

La Federació Internacional de Turisme Eqüestre ha confiat per segona vegada l’organització de l’esdeveniment al centre llagosterenc Cavall de Mar.

Aquest dijous, durant l’acte de presentació, els alcaldes i regidors dels municipis per on transcorre aquesta prova, han valorat molt positivament la celebració de “Le Centaure” a terres gironines i segons han explicat “de ben segur ajudarà a promocionar no només els municipis per on passa si no també les comarques del Gironès, La Selva i del Baix Empordà”.

Per la seva banda, els organitzadors han volgut destacar “la promoció del territori que sobrepassa l’àmbit estrictament esportiu d’un esdeveniment d’aquest característiques”
També han volgut destacar que tot i la duresa de la prova, tots els cavalls estan entrenats seguint unes mesures i directrius veterinàries molt estrictes per garantir la salut i el benestar dels animals en tot moment.

Vota el número 1

Pel 5 de juny

COL·LABORADORS