En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior de l'escola Jacint Verdaguer de Sils. / Foto: Google Maps

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Tres desconeguts que anaven amb una furgoneta de color negre haurien intentat segrestar una alumna de l'escola Jacint Verdaguer de Sils.

L'intent de segrest hauria tingut lloc aquest dimarts cap a tres quarts de tres, poc abans que comencessin les classes de la tarda. La menor, una nena d'uns 12 anys, tornava de dinar a casa seva i es dirigia caminant cap a l'escola.

Ha estat aleshores quan tres desconeguts haurien sortit de dins d'una furgoneta negra i haurien provat d'endur-se-la. L'intent de segrest hauria tingut lloc en un carrer proper al centre educatiu.

L'alumna s'hauria posat a cridar, alertant l'altra gent que hi havia a la zona, i hauria pogut evitar que se l'emportessin.

Els fets haurien tingut lloc cap a tres quarts de tres de la tarda. Des del centre s'ha alertat la mare de la menor i també s'han posat els fets en coneixement de la policia. La dona ha anat a presentar denúncia aquesta mateixa tarda davant dels Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació.

L'escola Jacint Verdaguer ha emès un comunicat alertant del cas i demana als pares que tinguin "precaució" i que, si algú veu un vehicle semblant que els pugui semblar sospitós, truqui a la Policia Local o als Mossos.

A més, des del centre recomanen a les famílies que, com a mínim durant els propers dies, els nens entrin i surtin de l'escola acompanyats.

L'Ajuntament de Sils, que ha difós el cas a través de les xarxes socials, demana als veïns que estiguin "alerta" i explica que la Policia Local incrementarà la vigilància durant les hores d'entrada i sortida de les escoles. A més, el consistori també ha informat dels fets altres municipis veïns.