En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El dispositiu Premot dels Mossos al Baix Empordà i la Selva. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit del sector de Sant Feliu de Guíxols han fet els dies 23 i 24 de febrer un dispositiu especial per prevenir els accidents de trànsit de motocicletes.

El dispositiu Premot es va fer a les carreteres GI-681 i GI-682, entre els termes municipals de Lloret i Tossa de Mar, on en total van denunciar per la via administrativa 41 conductors per infraccions.

Un dels conductors denunciats va ser un motorista que triplicava la taxa d'alcohol i que va tenir un accident a la GI-682 prop de Lloret de Mar. Quan li van fer la prova d'alcoholèmia, el conductor va donar un resultat de 0,83 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, el triple del permès. Per això, el van denunciar per la via penal.

A més de les denúncies administratives, els Mossos van denunciar penalment un motorista de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona, que va sortir de la via a la GI-682, prop de Lloret de Mar i triplicava la taxa d'alcohol permesa.

Aquests controls són una estratègia operativa de vigilància als motoristes que poden ser infractors, però també com a víctimes d'infraccions de tercers, amb la voluntat de reduir la sinistralitat dels vehicles a motor de dues rodes.

Vota el número 1

Pel 21 de juny

COL·LABORADORS