En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Properament els titulars dels habitatges de Llagostera que han realitzat una correcta gestió dels seus residus rebran la bonificació corresponent, d’acord amb l’ordenança fiscal de la taxa d’escombraries.

Els titulars que tenen el rebut d’escombraries domiciliat rebran de manera automàtica l’import de la bonificació al compte on tenen domiciliats els rebuts.

Els que no tinguin el rebut domiciliat, se’ls aplicarà la bonificació quan realitzin el pagament del rebut d’escombraries d’aquest any 2019 a l’oficina de recaptació al c/ Pau Casals, 26 B.

Des del web de l'Ajuntament amb el DNI del titular de l’immoble, es pot consultar si es té dret a la bonificació d’escombraries de l’any 2018.

El regidor de Medi Ambient, Xavier Vilella, va explicar ahir dimarts al programa "l’Equip de govern respon" d’aquesta emissora, que de tots els habitatges del nucli de Llagostera, 1286 han tingut bonificació de la recollida porta a porta, el que representa un 40%. 

A part del porta a porta, també es rep una bonificació per portar residus a la deixalleria, tenir cubells de compostatge a casa o bé les persones jubilades. El màxim bonificable de la taxa d’escombraries es del 30%.

Des de l’Ajuntament de Llagostera es recorda que per poder rebre la bonificació de la taxa d’escombraries, cal treure el cubell que correspon per poder registrar les aportacions als efectes de bonificació, ja que el xip es troba en el cubell. Cal treure els cubells entre les 21-23h i retirar-los buits cada matí a primera hora.

També cal fer ús de la bossa compostable per a la recollida de la fracció orgànica. Es poden recollir gratuïtament a l’Oficina del Servei de Residus (c/ Ferrer núm. 1, els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimecres de 16 a 20h).

D’altra banda, es recomana identificar el cubell amb el nom o l'adreça per evitar confusions de cubells entre veïns.

Vota el número 1

Pel 2 de desembre

COL·LABORADORS