En directe: El xou de la sostenibilitat

 Llagostera Ràdio on-line

La paperera Hinojosa de Sarrià de Ter. / Foto: Xavier Pi (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Plataforma Prou de Sarrià de Ter ha demanat a l'Ajuntament del municipi que apliqui la normativa i tanqui preventivament Hinojosa.

El consistori i l'entitat es van reunir dimecres per abordar les mesures que s'havien de prendre en relació al problema de pudors i molèsties de l'empresa.

La plataforma assegura que l'Ajuntament es va comprometre a posar la petició en mans dels serveis jurídics però alerten que si no s'atén la seva demanda, endegaran "els tràmits necessaris contra la fàbrica i les administracions involucrades, que estan atemptant contra la salut i el benestar de tots".

El passat mes de gener, l'Ajuntament va acceptar el pla de sorolls presentat per la paperera Hinojosa però va anunciar controls per comprovar que es complís i que es crearia una comissió tècnics de seguiment.

La paperera va presentar el document de mesures per resoldre la problemàtica a 15 mesos vista arribant als 25 decibels. De fet, l'Ajuntament ja ha imposat dues multes a l'empresa pels sorolls que emet. El mes de novembre n'havia cobrat una de 900€ i n'estava tramitant una altra de 12.000€.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS