Llagostera Ràdio on-line

Cartell de la 15a edició del Festival Emergent. / Foto: Festival Emergent

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Sarrià de Ter, Sant Gregori, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya acolliran del 27 de juny al 7 de juliol el Festival Emergent.

El festival continua apostant pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació clarament multidisciplinària repartida en el territori del Gironès i incidint especialment en poblacions petites de fins a 5.000 habitants.

Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada que fomenten el propi talent en estat pur, sense elements externs, creant un dinamisme poc habitual en els festivals.
Proposa en una mateixa nit diverses disciplines artístiques. Teatre, música, màgia, dansa, poesia, humor, clown i circ.

En aquesta quinzena edició hi ha programades un total de 33 propostes: Roger Mas, Obeses, Peyu, Quimi Portet, Les Anxovetes, Shado, Guillem Roma, Diego Sinniger, Raymon, Falciots Ninja, Sofia Viola, Planeta Impro, ThePetebox, Duo Laos, Salva Soler, Kids From Mars, Circ Pistolet, Black Music Big Band, Pere Hosta, Bigblack Rhino, Los Flamingos Company, Joina, Daniel Lumbreras, Puntmoc, Cesc, Smoking Bambino, Maria Villate, Alverd Oliva, Marc Sabat, Saki Guillem i David Julià.

En motiu del seu quinzè aniversari, el festival oferirà entrada gratuïta als joves que tinguin 15 anys, una acció també pensada per fomentar el consum cultural en aquesta franja d’edat.

El preu de l’entrada per nit és popular: 8€ anticipada on-line i a l’Ajuntament de cada municipi i 12€ per persona a la taquilla. També es pot adquirir un abonament per 6 dies (40€) o per 3 (22€). Pels espectadors menors de 12 anys és gratuït.