En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els membres de les diferents formacions polítiques esperant el recompte de les eleccions a Llagostera. / Foto: Llagostera Ràdio

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

6 vots de diferència separen els dos partits més votats a les eleccions municipals de Llagostera, Junts per Llagostera (1.134) i ERC (1.128).

Els segueixen CUP-Alternativa per Llagostera amb un total de 796 vots, PSC amb 385 vots, Ciutadans amb 169 vots i Som Catalans amb 52 vots.

Amb aquestes xifres, la representació a l’Ajuntament de Llagostera queda de la següent manera:

- Junts per Llagostera: 5 regidors
- ERC: 4 regidors
- CUP-Alternativa: 3 regidors
- PSC: 1 regidor
- Ciutadans: 0 regidors
- Som Catalans: 0 regidors

La majoria es situa en 7 regidors, així doncs, cap partit l’ha aconseguit i a partir d’ara venen dies de reunions i possibles pactes per poder governar Llagostera durant els propers 4 anys. Pel que fa a la participació, va ser del 64%.

En declaracions a Llagostera Ràdio, la cap de llista de Junts per Llagostera, Pilar Aliu, va destacar que “Estem nerviosos però contents. El que guanyava a la última mesa era el que seria el guanyador”. En referència a possibles pactes explica que “haurem de mirar de pactar amb algú per poder governar. Estem oberts a tot... el que faci falta”.

Per la seva banda, el candidat d’ERC, Toni Navarro, destaca que “estem molt contents, és una llàstima que amb un equip tant maco només puguem entrar quatre a l’Ajuntament” i preguntat per possibles pactes diu “hi ha grups amb els que ens podem entendre molt bé”.

Enric Ramionet, cap de llista de la CUP-Alternativa, destacava el bon resultat obtingut, “estem contents pel resultat, perquè hem fet un esforç per explicar un model de canvi i la gent ens l’ha comprat. Avui és un moment per celebrar-ho”. Ramionet no va voler fer valoracions de possibles pactes, “ara ho toca celebrar els resultats”.

D’altra banda, el cap de llista del PSC, Álex Maqueda, destacava que “estem contentíssims, i sobretot agrair tota la gent que ens ha donat suport. Tenim Moltes ganes de fer feina pel poble després de 8 anys de no tenir representació a l’Ajuntament de Llagostera”.

Les persones integrants a les llistes que entren com a regidors son, per part de Junts per Llagostera: Pilar Aliu, Robert Montiel, Marc Peyrecave, Veronica Sancho i Irene Miquel. Per part d’ERC: Toni Navarro, Sílvia Fà, Eduard Díaz i Glòria Malagón. De la llista de la CUP-Alternativa entren a l’Ajuntament: Enric Ramionet, David Parron i Anna Maria Viñas. I Pel que fa al PSC: Álex Maqueda.

La constitució del plenari de l’Ajuntament es realitzarà el dissabte 15 de juny, i en el cas de que cap partit hagi aconseguit un pacte per governar, serà el partit més votat qui haurà de governar.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS