En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Part del cartell de la Festa Major de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Del divendres 7 de juny al dimarts 11 de juny Llagostera celebra la Festa Major, 5 dies d’activitats de tots els estils i per totes les edats.

Enguany, la Comissió de Festes ha proposat que els llagosterencs i llagosterenques adornin el seu balcó amb unes banderoles solidàries amb diverses temàtiques festives i amb la frase “Estem de festa”. Es poden comprar a Llibreria Sureda al preu de 3€. Tota la recaptació anirà destinada a l’Associació Lluito per tú.

La Festa Major començarà com sempre el divendres a les 18.30h amb el Repic de campanes i la cercavila amb els Gegants de Llagostera i la Cuca Feliua. Seguidament, a la plaça Catalunya, el pregó d’inici de Festa (19.30h) i enguany a càrrec dels Amics del Teatre de Llagostera. També sabrem qui serà la nova Pubilla i el nou Hereu de Llagostera.

Un any més també es realitzarà el Correvarans i concurs de samarretes. Enguany però, el Correvarans iniciarà a les 20h amb “La República Varanera” a la plaça del Castell amb Dj Xirgo. I a les 20.30h donarà inici amb el pregó a càrrec de Sandro Rey i seguidament cercavila amb la banda de percussió PercuArt.

Ja a la matinada, a l’edifici Polivalent, concerts gratuïts (00h) a càrrec de Germà Negre, Orquestra Maribel i Somboits.

Les activitats seguiran el dissabte 8 de juny, amb la inauguració de diverses exposicions, un espectacle de màgia, el 3r Dinar de Joves, el 50è Concurs Infantil de Dibuix Ràpid, la Gran Cercavila de Gegants a la 23a Trobada Gegantera de Llagostera, una exhibició castellera amb els Castellers de les Gavarres i els Esperxats de l’Estany i correfoc amb Els Diables de l’Onyar.

I dissabte a la matinada (00.30h) a l’edifici Polivalent, els concerts gratuïts de l’Orquestra Di-Versiones, Albercocks i el Dj Te Jodes i Bailas.
Els actes de la Festa Major de Llagostera seguiran el diumenge 9 de juny, amb activitats com un espectacle infantil, audicions de sardanes amb la cobla Baix Empordà, la 15a Baixada de Carretons entre d’altres.

I a partir de les 22h. a l’edifici Polivalent i amb entrada gratuïta els concerts del grup local My Star i la Companyia Elèctrica Dharma.

Els actes seguiran el dilluns 10 de juny, amb una pujada al campanar, audicions de sardanes amb l’orquestra Maravella, espectacles infantils, i un any més el programa esportiu dde Llagostera Ràdio, El Marcador, torna a organitzar el LlagoSpring (19h). Una competició de velocitat cronometrada a les escales que pugen des del carrer Panedes fins a la plaça del Castell.

I a l’edifici Polivalent a partir de les 20h. hi haurà un concert a càrrec de l’orquestra Maravella i a partir de les 20.30h i amb entrada gratuïta el Ball de Gala, també amb l’orquestra Maravella.

Dimarts 11 de juny, l’últim dia de la Festa Major hi haurà tallers per a grans i petits a càrrec de Llagostera en Flor, un espectacle infantil i un any més l’emissió des de la terrassa del Pub l’Enrenou del programa esportiu de Llagostera Ràdio, El Marcador, de 19h a 20.30h.

Clausurarà la Festa Major d’aquest 2019, el concert al Teatre del Casino Llagosterenc a càrrec de The Gramophone All Stars Big Band.

Pots consultar tota la programació AQUÍ.

Vota el número 1

Pel 8 de juliol

COL·LABORADORS