En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Uns nens a la piscina municipal de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ha acordat la gratuïtat d’accés a les piscines municipals, per a totes les persones, des d’avui dijous fins al diumenge 30 de juny.

Aquets son dies en què es preveu la màxima intensitat de l’onada de calor que afecta el conjunt del territori.

Es tracta d’una mesura de caràcter excepcional per combatre aquest episodi de temperatures extremes, pensada especialment per a col·lectius vulnerables (gent gran, nadons, embarassades...) després d’activar-se a tot Catalunya l’Alerta per #OnadaCalor del Pla de Protecció Civil de Catalunya #PROCICAT.

L’accés a les piscines, tant la de la Canyera com la de la zona esportiva, serà gratuït per a tots els veïns i veïnes del municipi limitat en tot moment per l’aforament i el corresponent horari d’obertura i tancament.

Des de l'Ajuntament informen dels horaris dels equipaments municipals que disposen d’aire condicionat per a qui en vulgui fer us, o bé entrar-hi per refrescar-se:

Ajuntament de Llagostera. Plaça del Castell, 1. Obert de dilluns a divendres de 8 a 15h.

Espai Cultural Casa de les Vídues. Plaça Llibertat,1. Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 15 h i de 16 a 20h.

Biblioteca Julià Cutiller. C/Lleó I, 2. Obert els dilluns, dimarts i dijous: de 10 a 13.30h i de dilluns a divendres: de 16 a 20h.

Casal de jubilats. Concepció, 20. Obert de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 19h. Dissabtes de 15:30 a 20:30 h i diumenges de 17 a 20:30h.

Cal recordar que en episodis de calor intensa s'ha de beure molta aigua i fer àpats lleugers, sobretot la mainada i la gent gran. No sortir al carrer durant les hores de més sol. Intentar estar a llocs climatitzats quan faci més calor, en el cas de no tenir ventilador o aire condicionat. Si tens mascota hidratala i no la passegis en les hores de més sol.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS