En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El cantant del grup Macaco, que actuarà a Cadaqués.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Festival Internacional de Música de Cadaqués celebrarà del 2 al 13 d'agost la seva 48ena edició.

Entre els artistes que hi actuaran hi ha Avishai Cohen, Yolanda Brown, Els Catarres, Macaco i Alex Serra, Rhythm Treasures, Dàcil, el Quartet Leipzig, Manel Camps i Gemma Abrie, Rhe Beatbox Colletive, Pau Alabajos, Txell Nedderman, Magalí Datzira, Mireia Farrés i Mercè Hervada.

La banda de blues Rhythm Treasure serà l'encarregada d'obrir el certamen amb un concert gratuït al passeig. El tancarà el concert d'orgue barroc i electrònica 'De l'antiguitat cap al futur', a l'església de Santa Maria.

La 48è Festival Internacional de Música de Cadaqués obrirà portes el proper 2 d'agost amb el concert de blues i continuarà l'endemà amb la cantant i compositora Dàcil, al Portitxó. L'escenari principal, però, continuarà essent el de Sa Conca. Per aquest espai hi passaran diversos artistes de renom. El primer l'oferirà compositor i contrabaixista israelià Avishai Cohen, el 9 d'agost.

El 10 d'agost serà el torn de la saxofonista del Regne Unit Yolanda Brown i l'endemà ho faran Els Catarres amb 'Totes les cançons parles de tu'. Macaco, estretament vinculat a Cadaqués, i Alex Serra hi actuaran el 12 d'agost i l'edició la tancarà un concert a l'església de Santa Maria d'orgue barroc i electrònics, el 13 d'agost.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS