En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El cotxe amb la matrícula tapada amb cinta aïllant que conduïa l'infractor. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets han tingut lloc avui divendres cap a les nou del matí en una benzinera de Quart, situada al peu de la carretera que enllaça el poble amb Girona.

L'infractor, un portuguès de 60 anys que viu a Cassà de la Selva, ha arribat a la gasolinera conduint un cotxe que portava les plaques de matrícula tapades amb cinta aïllant.

L'home, que a més anava begut, ha posat benzina i després ha intentat marxar sense passar per caixa. Els treballadors, però, se n'han adonat i han aconseguit retenir-lo fins que han arribat els Mossos d'Esquadra. Quan els agents li han fet la prova d'alcoholèmia, l'home ha marcat 0,36 mg/l d'aire expirat.

De la benzinera, l'infractor n'ha sortit emmanillat i dins el cotxe patrulla. Ara es troba detingut a la comissaria dels Mossos, pendent de passar a disposició del jutjat de guàrdia.

A l'home, que fins ara no tenia antecedents, se li atribueix un delicte de falsedat documental (per dur tapada la matrícula), una falta d'estafa (per voler marxar sense pagar) i, a més, a tot això s'hi ha de sumar la denúncia per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.