En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El plenari de l'Ajuntament de Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Avui divendres al vespre el Ple de l’Ajuntament ha informat dels decrets d’alcaldia referents al cartipàs municipal.

L’alcalde Antoni Navarro ha explicat que properament es donarà a conèixer públicament el pla de govern pactat entre ambdues formacions pel mandat 2019-2023.

El nou equip de govern estarà format per 7 regidors, 4 d’ERC i 3 de la CUP - Alternativa per Llagostera, fruit de l’acord formalitzat després de les eleccions municipals del 26 de maig.

Pel que fa al cartipàs, l’alcalde, Antoni Navarro (ERC) s’ocuparà directament d’urbanisme, de la Residència Josep Baulida, de la seguretat ciutadana i protecció civil, així com del manteniment d’edificis, de les llicències d’activitats i del Jutjat de pau.

Enric Ramionet (CUP-ALL) serà el regidor de Cultura, Comunicació́, Habitatge i Sobiranies i assumirà la primer tinença d’alcaldia. Entre les seves atribucions hi haurà la relació amb les entitats, la Biblioteca, la Memòria històrica, els serveis externalitzats, el patrimoni municipal del sòl i els recursos humans.

Silvia Fa (ERC) serà la regidora d’Educació i Joventut i la segona tinenta d’alcalde ocupant-se també de de l’Escola de música, l’àrea de Joventut i el Mercat municipal.

Anna Viñas (CUP-ALL) assumeix la regidoria de Drets socials i Feminismes i serà la tercera tinenta d’alcalde ocupant-se dels aspectes d’Acció social, Igualtat Polítiques LGTBIQ Cooperació i Ciutadania.

Glòria Malagón (ERC) s’ocuparà de la regidoria d’Esports i Salut i la quarta tinenta d’alcalde assumint també les responsabilitats de la Brigada Municipal, el mobiliari urbà, la neteja viària i el control de plagues i animals de companyia.

David Parron (CUP-ALL) serà el regidor d’Hisenda, Medi ambient i Medi rural i forestal ocupant-se de de la Recollida i tractament de residus , de l’ADF i de la Protecció dels animals.

Eduard Díaz (ERC) serà el responsable de Noves tecnologies, Turisme, Festes, Promoció econòmica, Participació i transparència així com responsable de la Promoció del sòl industrial, el Pla de barris i la Tercera edat.

L’alcalde no s’ha assignat cap sou i només cobrarà indemnitzacions per assistències així com la resta de regidors a excepció d’Eduard Díaz que tindrà una dedicació parcial mínima de 30 hores a la setmana amb una retribució anual brutal de 23.400 euros

Les indemnitzacions per assistències seran les següents:

- Comissió Informativa General: 150€ /sessió.

- Ple: 150€ euros/sessió.

- Comissió de Coordinació de Govern: 215€ /sessió.

Aquestes quantitats quedaran topades anualment per un màxim de 11.400€, en el cas dels regidors de l’equip de govern i de 3.300€ anuals pels regidors de l’oposició.
El cost anual de retribucions i indemnitzacions respecte el mandat anterior s’ha reduït lleugerament en 1.501,92 € passant de 120.683,52 € a 119.181,60€.

Vota el número 1

Pel 9 de desembre

COL·LABORADORS