En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un de les creacions de l'artista Axel Void, l'artista que participa al Milestone. / Foto: Milestone Project

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival d'art urbà de Girona, el Milestone Project, estrena avui dijous la seva vuitena edició convidant tres artistes del Marroc, Itàlia i els Estats Units.

L'encarregar de donar el tret de sortida al certamen ès Axel Void. Ho farà amb una obra de gran format a les parets del Montilivi i serà la il·lustració estrella d’aquesta nova edició del Milestone.

Aquesta peça serà creada per Axel Void, un rellevant artista arribat dels Estats Units, que començarà la seva creació aquest divendres en tres parets del campus.

El segon artista en deixar la seva obra a Girona serà L'Ghacham, que entre el 8 i el 12 de setembre vestirà una nova façana a la ciutat, que de moment no ha volgut desvetllar.

Amb la voluntat d’expandir el festival i arribar allà on encara no ha arribat, Millo, l’artista italià que ha exposat obres arreu del món, prepararà un mural de gran format i qualitat al barri de Germans Sàbat.

La nova edició, a més, col·laborarà també amb els germans Roca a través d’un mural que rendirà homenatge als seus pares. Aquest homenatge gràfic i visual serà en un espai del barri de Taialà encara per confirmar i de la mà d’un artista local.

El Milestone Project, el Festival d'Art Urbà Contemporani de Girona, va néixer el 2012 amb l'objectiu de connectar la cultura i la societat, sense prejudicis i a partir de la transformació de l'espai públic.

Al llarg de les set edicions, ha convidat als principals artistes urbans de l'escena internacional perquè transformessin racons gironins en obres d'art de gran format.

Vota el número 1

Pel 29 de setembre

COL·LABORADORS