Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per ajudar a les famílies amb necessitats econòmiques, l’Ajuntament de Llagostera ofereix ajudes per despeses de material escolar, sortides i activitats esportives.

La partida pressupostària d’aquestes ajudes està dotada en 30.000€, tal i com ha explicat la regidora d’Acció Social, Anna Viñas.

Amb aquesta mesura es pretén ajudar a les famílies amb necessitats econòmiques i socials a fer front a les despeses relacionades amb la compra de material escolar, les sortides organitzades des dels centres educatius i les activitats esportives ofertades per l’ajuntament i pels clubs esportius llagosterencs.

El període per presentar les sol·licituds i la documentació ha començat aquest dimecres 25 de setembre i es podrà realitzar fins el proper 11 d’octubre de 2019 al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Llagostera, de 10h a 12h.

Per a l’atorgament de les ajudes es tindrà en compte una valoració econòmica i social de cada una de les sol·licituds. En funció d’aquesta valoració les ajudes concedides cobriran del 50% al 100% el cost de les despeses.

La documentació a presentar es pot consultar des de www.llagostera.cat.