En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un carrer inundat a Platja d'Aro per les fortes pluges del passat mes de setembre. / Foto: arxiu ACN

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Ajuntament de Platja d'Aro ha emès un ban municipal on anuncia el tancament i la prohibició d'accedir al passeig marítim, camins de ronda i cales per la forta llevantada prevista durant les properes hores.

El consistori s'avança a les previsions de fortes pluges entre avui i dimecres i també farà talls de circulació en carrers i zones susceptibles de patir acumulacions d'aigua i avisa que es poden anul·lar algunes parades de transport públic.

Entre les mesures preventives, també hi ha els treballs d'obertura de la gola del Ridaura i de la riera Treumal per garantir la correcte desembocadura de l'aigua del riu o l'obertura, neteja i senyalització d'embornals en zones inundables.

Des de l'ajuntament també van activat en situació de prealerta diversos serveis municipals, la Policia Local i les empreses de serveis. A més, dels centres educatius per la possibilitat que hi hagi modificacions i anul·lacions tant del servei de transport com de la jornada lectiva.

D'altra banda, el ban fa algunes recomanacions com ara respectar les indicacions, evitar apropar-se a rius, torrents i rieres o adoptar mesures preventives en habitatges, comerços i serveis situats en plantes baixes o que tinguin plantes semisoterrades o soterrades.

El municipi va patir fortes inundacions el passat mes de setembre i un home va morir ofegat en inundar-se el baix on dormia.

Vota el número 1

Pel 7 de maig

COL·LABORADORS