En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El seient dels detinguts per dur marihuana al cotxe a Girona. / Foto: Policia Municipal de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Municipal de Girona va detenir dos homes, de 24 i 35 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública el passat 5 de novembre.

Els fets van passar al matí durant un control de trànsit. Els agents van sospitar en veure un vehicle que feia maniobres per evitar-los.

El conductor va frenar bruscament i després va voler fugir fent marxa enrere. La policia va aturar el vehicle i, en el moment de demanar-los la documentació, van sentir una olor forta olor de marihuana. Seguidament, van fer baixar els dos ocupants i van inspeccionar el vehicle.

Durant la inspecció del cotxe, la Policia Municipal de Girona va descobrir una bossa tancada hermèticament plena de cabdells de marihuana al maleter

La policia va veure que els seients havien estat manipulats per fer-los servir com a amagatalls de la droga. En concret, van veure que les espatlleres dels seients davanters s’obrien i tenien un habitacle buit.

Per tot plegat, la policia va comissar la droga, en total 1,2 kg de marihuana i va detenir els dos joves per un delicte contra la salut pública. Els detinguts són de nacionalitat francesa.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS