En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Passatgers a l'interior de l'aeroport de Girona. / Foto: arxiu ACN

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons recull l'estadística d'Aena, al llarg del darrer mes d'octubre hi ha hagut 199.414 persones que han passat per la terminal de Vilobí d'Onyar.

Una dada que representa un 1,6% més respecte el mateix mes de l'any anterior. Pel que fa a l'acumulat de l'any, hi ha hagut un descens del 5% amb un total de 1.848.197 passatgers.

En canvi, el nombre d'operacions durant el darrer mes segueix la tendència a la baixa, coincidint amb el final de temporada d'estiu amb la conseqüent reducció de vols.

Durant l'octubre s'han fet 1.668 operacions, una xifra que representa el 17,4% menys respecte el mes anterior però una disminució de l'1,9% respecte el mateix mes de fa un any. Pel que fa a l'acumulat de l'any, entre gener i fins a l'octubre, s'han fet 15.893 operacions.

Com és habitual, la majoria de passatgers que aquest octubre han passat per l'aeroport gironí han volat amb avions de Ryanair. L'aerolínia irlandesa de baix cost n'ha transportat prop del 80% (159.043). La segueixen altres companyies a molta més distància com és Jet 2, amb 19.897 i Transavia (12.211).

I en referència als destins, els més sol·licitats el mes d'octubre han estat les rutes Eindhoven, Manchester, Brussel·les i Londres.

Finalment, l'estadística d'Aena també permet veure quin volum de mercaderies s'ha mogut des de l'aeroport de Girona. En concret, aquest setembre s'han transportat 4,4 tones.

Vota el número 1

Pel 16 d'abril

COL·LABORADORS