En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Ajuntament de Girona ha posat fil a l'agulla i ja ha trobat una nova data per celebrar els concerts que es van anul·lar durant les Fires de Sant Narcís per motius de seguretat.

Es tracta del cap de setmana del 27, 28 i 29 de febrer, després que s'acabin tots els carnavals.

Aquesta nova data ha estat acordada entre el govern municipal, la Comissió de la Copa i les entitats que tenien una de les barraques aquest 2019.

Per fer-los, s'instal·larà un escenari a la Copa, però el regidor de Cultura de Girona, Carles Ribas, ha matisat que "serà un concepte diferent" a les barraques, perquè hi haurà diverses barres de bar que es gestionaran de forma col·lectiva entre les entitats que havien de gestionar una barraca durant les Fires de Sant Narcís de finals d'octubre.

Ribas ha recordat que ja "hi ha altres exemples" d'iniciatives similars en aquesta zona, com ara els concerts que es van fer per celebrar l'ascens del Girona FC o el concert de l'aniversari de Mifas, aquesta mateixa tardor.

El que es farà en aquesta ocasió, però, serà que "l'Ajuntament avançarà diners per a la compra del material". Una vegada acabades les barraques, es retornarà l'import al consistori i "els beneficis es distribuiran" entre totes les entitats.

Sobre la programació musical, Ribas ha avançat que serà "pràcticament la mateixa" que la prevista durant les fires i ha avançat que un 80% dels grups que havien d'actuar aquesta tardor ho faran en el nou cap de setmana de finals d'hivern.

De tota manera, hi haurà alguns dels noms que no podran actuar perquè " ja han acabat la gira". També hi haurà altres artistes que no actuaran perquè "ja estaven programats 'a posteriori' a la ciutat i no podien repetir en un període tan curt de temps".

La programació definitiva es publicarà durant els propers dies, quan s'hagin confirmat els canvis amb tots els artistes.
Sense barraques per seguretat

Una setmana abans de començar les Fires de Sant Narcís d'aquest 2019, l'Ajuntament de Girona va anunciar que anul·lava els concerts a la zona de la Copa i també les barraques per motius de seguretat.

El govern local va voler evitar problemes després dels aldarulls que s'havien viscut a la ciutat de Girona durant la setmana de la publicació de la sentència del judicia de l'1-O. Les protestes que es van convocar aquella setmana a la ciutat van provocar diversos aldarulls que van acabar amb la crema de diversos contenidors i es va malmetre part del mobiliari urbà de la ciutat.

Vota el número 1

Pel 2 de desembre

COL·LABORADORS