En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El concurs, convocat en motiu del Dia Mundial de l’Aigua, pretén ensenyar als alumnes el valor de gestionar adequadament el cicle de l’aigua.

També per demostrar la feina que suposa portar-la a les cases en quantitat i qualitat, així com tornar l’aigua a la natura de manera sostenible.

Els dibuixos havien de mostrar el recorregut que segueix l’aigua des de que es capta fins que arriba a les cases en condicions per consumir i com es retorna a la natura.

La dissetena edició del Concurs Digital Infantil d’Aqualia, l’empresa gestora de l’aigua a Llagostera, ha comptat amb més de 7200 participants de diversos municipis de l’estat en el que l’empresa presta el servei municipal d’aigua.

En concret els participants han estat nens i nenes de tercer i quart de Primària. Per facilitar la tasca dels participants alhora de resoldre d’on prové l’aigua que consumeixen es va posar al seu abast un web amb divers material educatiu sobre la gestió del cicle integral de l’aigua.

D’aquets participants, l’Alba Palau de l’escola Lacustària i en Pol Robles de l’escola Puig de les Cadiretes de Llagostera n’han resultat finalistes.

Dimecres es va fer l’entrega de premis als finalistes en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera. El responsable d’Aqualia Joan Haro, l’alcalde de Llagostera Antoni Navarro i la regidora d’Educació Silvia Fa, els han lliurat un rellotge intel·ligent a cada un.

Veure dibuix Alba Palau AQUÍ

Veure dibuix Pol Robles AQUÍ

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS