En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Vista aèria de Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

 L'objectiu del protocol és donar criteris operatius als professionals de la seguretat per establir les pautes d'actuació davant de les violències sexuals a Llagostera.

L’adhesió al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci ha estat possible amb el conveni signat entre l’Ajuntament de Llagostera i el Departament d’Interior de la Generalitat.

Segons la regidora de Drets Socials i Feminismes, Anna Viñas, amb el protocol es podrà actuar també en la importància de la sensibilització sobre aquest tipus de violència masclista. Viñas serà la representant de l’Ajuntament a la Comissió de seguiment.

Es preveu adoptar les mesures necessàries per formar els professionals de la seguretat, els càrrecs electes i tècnics municipals, així com les diferents categories de personal que treballa en les activitats d’oci.

Aquesta formació comprendrà l’àmbit de la violència masclista, les violències sexuals i el contingut del Protocol amb l’objectiu de sensibilitzar i capacitar tot el personal esmentat en aquesta matèria.

Entre d’altres aspectes, el protocol estableix les actuacions operatives envers la víctima i l’agressor, com s’ha d’actuar per part dels cossos de seguretat quan l’assetjament sexual el produeix un menor d’edat o bé la necessitat d’establir punts d’informació i habilitar un espai confortable i segur per tal de poder atendre la víctima a càrrec de persones formades en matèria de violència masclista.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS