En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Mapa d'avís de perill per aquest dijous 23 de gener. / Foto: Servei Meteorològic de Catalunya

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Generalitat recomana suspendre les classes a tots els centres educatius de les comarques gironines aquest dijous pel temporal.

La mesura s'ha acordat durant una reunió de coordinació mantinguda aquest dimecres a la tarda entre els diferents departaments del Govern a Girona.

En una carta que el director territorial d'Educació, Martí Fonalleras, ha fet arribar als diferents centres, argumenta que la mesura s'adopta per "minimitzar els desplaçaments" i "evitar situacions de risc innecessàries".

Això suposa sumar les comarques de la Garrotxa i el Ripollès a les recomanacions de tancaments d'escoles, llars d'infants i instituts que aquest dimecres ja afectaven el Gironès, el Pla de l'Estany, la Selva, l'Alt i el Baix Empordà.

A la carta, Educació subratlla que "la previsió de la situació meteorològica continua essent preocupant a causa de l'acumulació d'aigua al territori i la incertesa de les prediccions, tant en la intensitat com en la localització".

La Generalitat fa una recomanació però són els alcaldes i alcaldesses, com preveu la normativa, els qui tenen la potestat de decretar el tancament d'escoles.

Segons Educació, aquest dimecres 170.000 alumnes no han tingut classe arreu de Catalunya. La majoria, 107.000, a la demarcació de Girona.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS